Wat te doen tegen een droge huid?

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Voelt je huid ruw en trekkerig aan? Vertoont ze schilfers, kloven of barstjes? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met een droge huid. Kom hier meer te weten wat de oorzaken ervan kunnen zijn én vooral wat je eraan kan doen.

Lees meer

Paraffine, wondermiddel voor je huid?

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Naarmate je ouder wordt, is het steeds belangrijker om de huid goed te verzorgen. In deze context kan paraffine goed van pas komen. Deze minerale olie wordt aan heel wat verzorgingsproducten toegevoegd om een gezonde, soepele huid te bekomen. Hoe garandeert het ingrediënt een voelbaar effect? En waarom laten mensen met een acnegevoelige huid paraffine beter links liggen? Wij voorzien je van de juiste informatie om je huid optimaal te voeden en verwennen! 

Lees meer

Wil je vermageren? Tien tips die je meteen kan toepassen!

- Elien - Afslanken

Gewicht verliezen is een proces van lange adem en verloopt voor iedereen anders. Bij de één vliegen de kilo’s eraf, de ander moet zwoegen om een beetje buikvet te verbranden. Wat je motivatie ook is, wij zetten je graag op weg. We helpen je vermageren met tips die 100 % haalbaar zijn. 

Lees meer

Pillen om te vermageren: doelloos of doeltreffend?

- Elien - Afslanken

Heel wat mensen voeren een eindeloze strijd tegen de kilo’s. Maar afvallen vraagt heel wat engagement en doorzettingsvermogen. Een wondermiddel om in recordtempo in shape te geraken, heeft men voorlopig nog niet gevonden. Zijn pillen om te vermageren de moeite waard? Kunnen ze je ondersteunen in het dieetproces of zijn de effecten minimaal? In deze blog brengen we de mogelijkheden in kaart. 

Lees meer

Concrete tips om een opgeblazen buik te verhelpen

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Kamp je geregeld met een opgeblazen gevoel na de maaltijd? Zorgt lucht in de darmen ervoor dat je jeansbroek spant? Iedereen heeft wel eens last van het vervelende fenomeen. Hoe kan je een opgeblazen buik verhelpen? Voeding speelt natuurlijk een belangrijke rol, maar we hebben nog meer praktische tips achter de hand. Lees even mee! 

Lees meer