€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM5 Vul deze code
in bij uw betaling

Probiotica

- Elien - Vitamines & Voedingssupplementen

De meeste bacteriën leven in onze darmen. Als je een goede darmflora hebt, zijn de goede en schadelijke bacteriën met elkaar in evenwicht. Door ziekte, een infectie, verandering in het eetpatroon of een behandeling met medicijnen zoals antibiotica kan de darmflora verstoord raken. Probiotica hebben een positief effect om die balans te herstellen. Ontdek hier, hoe en bij welke klachten

Lees meer

Ga voor plasticvrij

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Draag bij tot een duurzame planeet en verminder je wegwerpplastic. Waarschijnlijk weet je nu al niet waarheen eerst rennen en vliegen om je job, huishouden en je leven geregeld te krijgen. En dan nog eens meedoen aan een extra uitdaging? “Ooh, waarom zou ik dat doen?”

Wel, wij willen net als jou een fijne wereld voor onszelf en onze kinderen en dus voorzien wij jou met plezier enkele tips voor een duurzamere wereld. Vaak in een handomdraai aan te passen in je leven. 

Lees meer

Kloven vermijden en behandelen

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Onze handen, voeten en lippen zijn van nature kwetsbaar. Vermijd droogheid, kloven en een ruw gevoel met een goede dagelijkse verzorging. Hier volgen enkele goede gewoonten om je handen, voeten en lippen zacht te houden.

Lees meer

Tinge: natuurlijke huidverzorgingsproducten

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Puur natuur, dat is het belangrijkste ingrediënt van Tinge. Het gebruik van vervuilende of schadelijke producten heeft niet alleen invloed op jezelf, maar ook op de natuur. Maar het goede nieuws is dat we daar iets kunnen aan doen. Hecht je belang aan je eigen gezondheid en die van je omgeving? Ontdek Tinge, een ruim gamma natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Lees meer

Tips om overmatig zweten onder controle te houden.

- Elien - Schoonheid & Hygiëne

Hoewel zweten een nuttig afweermechanisme van het lichaam is, wordt transpiratie in het dagelijkse leven als vervelend ervaren. Dankzij onze zweetklieren blijft het lichaam een optimale temperatuur behouden. Wanneer je lichaam te warm krijgt, produceren de zweetklieren in de huid vocht. Met enkele tips helpen we je graag overmatig zweten onder controle te houden. 

Lees meer