€ 5 korting* bij één bestelling
vanaf € 50

WELKOM2020 Vul deze code
in bij uw betaling

Alles wat je wil weten over voetschimmel.

- Elien

Last van witte velletjes en kloven tussen de tenen? Dan heb je misschien wel een voetschimmel, beter gekend als ‘zwemmerseczeem’. Soms gaat dit gepaard met jeukende blaasjes aan de voetzool of rode plekken aan de rand van de voet. Wanneer de huid even minder bescherming biedt, ben je vatbaarder voor een schimmelinfectie. Een goede hygiëne is essentieel om de schimmelgroei tegen te gaan, maar behandelen doe je best met een antischimmelmiddel. 

Lees meer

Urineverlies : wat kun je er aan doen

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Heb jij ook al eens last gehad van licht urineverlies? Dan is de kans groot dat je bekkenbodemspieren verzwakt of beschadigd zijn. Maar gelukkig is het nooit te laat om te beginnen met oefeningen voor een sterkere bekkenbodem. 

Lees meer

Verhelp blessures op natuurlijke wijze.

- Elien - EHBO & Thuiszorg

Een sporttrauma, verstuiking, blauwe plek, tendinitis, spierkrampen… Een blessure kan je zo gemakkelijk oplopen! Wat doe je nu het best om de pijn te verzachten? Koude- of warmtetherapie? Alles is afhankelijk van de soort blessure. In deze blog kom je te weten welke therapie het meest doeltreffend werkt voor jou.

Lees meer

Veilig op daguitstap met kinderen: wat neem je mee?

- Elien - Welzijn & Gezondheid

Een heerlijke zomerdag, perfect voor een daguitstap. Geen idee wat je allemaal moet meenemen? Wij maakten alvast een checklijst om er een geweldige dag van te maken.

Lees meer

Tips om overmatig zweten onder controle te houden.

- Lindsay - Schoonheid & Hygiëne

Hoewel transpiratie een nuttig afweermechanisme van het lichaam is, wordt zweten in het dagelijkse leven als vervelend kwaaltje ervaren. Dankzij onze zweetklieren blijft het lichaam een optimale temperatuur behouden. Wanneer je lichaam te warm krijgt, produceren de zweetklieren in de huid vocht. Met enkele tips helpen we je graag dit kwaaltje onder controle te houden. 

Lees meer