Jolien:


Zelfbruiner: in 6 stappen naar een egaal bruin kleurtje zonder zon!

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Klaar om een stralende, zongebruinde teint te krijgen zonder de schadelijke effecten van de zon? Met een Bruinen Zonder Zon krijgt je die mooie gezonde glow zonder schadelijke uv-stralen. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je het een zelfbruiner aanbrengt., inclusief tips en tricks voor een vlekkeloos resultaat.

Lees meer

Tanden poetsen: met deze tips verzorg je jouw gebit

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Een goede mondhygiëne begint met de dagelijkse verzorging van je tanden en tandvlees. Dat heeft een positieve invloed op je algemene gezondheid. Je kan gaatjes en ontstoken tandvlees voorkomen, je bent minder vatbaar voor infecties en een verzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen. Naast de jaarlijkse controle bij de tandarts, kan je zelf met een goed stappenplan, je mond doen stralen. 

Lees meer

Hoe maak je komaf met hoofdroos?

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Je hoofd jeukt en je treft continu witte schilfers op je schouders aan. Duidelijke symptomen van hoofdroos! Geen reden om met de handen in het haar te zitten: hoofdroos is ongevaarlijk en leidt nooit tot haaruitval. Bovendien kan je de schilfers makkelijk bestrijden met antiroosshampoo. We brengen de aandoening haarfijn in kaart, zodat jij precies weet hoe je het probleem aanpakt. 

Lees meer

How to: diepgaande hydratatie van je huid

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Kamp je regelmatig met een droge huid? Stoor je je aan de fijne rimpels in je gezicht? Misschien heeft je huid wel een tekort aan vocht. Hydratatie is key voor een gezond en stralend voorkomen! Van een stapsgewijs verzorgingsritueel, tot het aanbrengen van de juiste, voedende stoffen: met onze tips word je een krak in hydratatie.

Lees meer

Wat te doen tegen puisten?

- Jolien - Schoonheid & Hygiëne

Puisten of acne, iedereen heeft er wel eens mee te maken. En als je zo’n joekel van een pukkel ziet opkomen, wil je er zo snel mogelijk van af. Wat helpt er tegen puisten? Hoe krijg je ze snel weg? En kan je ze voorkomen? We geven je graag advies wat je wel en niet kan doen bij puistjes. 

Lees meer