De eerste zon is er! Onze tips om je optimaal te beschermen

- Eva - Welzijn & Gezondheid

In de zomer denkt iedereen eraan zich tegen de zon te beschermen. Maar we vergeten dat in maart en zeker april de zon even krachtig schijnt als in augustus. Dan is ze ook het schadelijkst, omdat we met onze bleke huid uit de winter komen en nog geen bescherming hebben opgebouwd. Lees hier onze tips om je optimaal te beschermen.

Lees meer

Hallo lente, hallo hooikoorts

- Pazzox - Welzijn & Gezondheid

Het liedje van de winter is stilaan uitgezongen en maakt plaats voor de lente. De dagen worden langer, de zon is terug van de partij. Enkel mooie vooruitzichten, hoewel voor sommige mensen betekent dit weer het begin van een lopende of verstopte neus, tranende ogen, niezen, ... Het pollenseizoen. Geen nood, wij weten raad!

Lees meer

Onze aanraders voor het wintersporten

- Eva - Schoonheid & Hygiëne

Verse sneeuw, gezonde berglucht, inspanning (ski/snowboard) en de nodige ontspanning (après-ski). Ja, menig wintersportfan voelt het alweer kriebelen! Heb jij je trip nog te goed, neem dan zeker je voorzorgen voor een aangepaste gelaatsverzorging! De felle zon, die weerkaatst op de witte sneeuw en de koude lucht zijn niet lief voor je huid. Onze aanraders voor een geslaagde wintervakantie.

Lees meer

Onze top 5 voor een sterk immuunsysteem

- Eva - Vitamines & Voedingssupplementen

De dagen worden korter en het wordt kouder... Ja, daar is hij weer, de lange winter. We voelen ons sneller moe en zijn vatbaar voor ziektes. Het is geen fabeltje dat we sneller ziek worden in de wintermaanden. De verwarming staat op, we kruipen dichter bij elkaar. Virussen en bacteriën krijgen volop de kans om zich snel en goed te verspreiden. We geven je graag onze top 5 om de winter door te komen.

Lees meer