🚚 Nu GRATIS VERZENDING vanaf €29FREE29
Uitstekend

Julie:


Mijn baby heeft koorts.

- Julie - Zwangerschap & Baby

Je kleintje voelt warm aan en je meet zijn temperatuur: je baby heeft koorts. Alle alarmbellen gaan onmiddellijk af in je hoofd. Geen paniek! Koorts bij baby’s is meestal onschuldig en gaat vaak vanzelf weer over. Wat kan je er zelf aan doen en wanneer moet je de huisarts waarschuwen? Vind hier alle antwoorden op je vragen.

Lees meer

Wat moet je doen als je baby een droge huid heeft?

- Julie - Zwangerschap & Baby

Je baby heeft een heerlijk glad en zacht velletje. Of toch niet? Veel baby’s hebben last van een ruwe droge huid. Die kan wat rood of schilferig kan zijn en gaan jeuken. Een droge huid is bovendien extra kwetsbaar. Daarom is het belangrijk om het laagje vet in de huid te herstellen. Hoe krijgt je kleintje een droge huid en wat kan je eraan doen? Met de juiste verzorging help je jouw kindje van die droge huid af. We geven je graag enkele tips! 

Lees meer

Wat is cortisol?

- Julie - Welzijn & Gezondheid

Cortisol is een corticosteroïdhormoon dat door ons lichaam in de bijnierschors wordt geproduceerd. Het wordt ook wel het stresshormoon genoemd omdat het wordt aangemaakt als reactie op een angst- of stressprikkel. Wil je meer weten over dit hormoon? Lees dan hier verder.

Lees meer

Wat is bijnieruitputting en kan je er iets aan doen?

- Julie - Welzijn & Gezondheid

Je bijnier produceert cortisol bij tijdelijke stress zodat je goed kan presteren. Bij contante druk, raak je uitgeput en kan je niet meer presteren. Kan je dan last hebben van een bijnieruitputting? Wat is bijnieruitputting en bestaat het wel? Wij hebben het voor je uitgespit.

Lees meer

Wanneer magnesium innemen?

- Julie - Vitamines & Voedingssupplementen

Er zijn heel wat magnesiumsupplementen op de markt om een magnesiumtekort aan te vullen. ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds, met of zonder eten… Op welk moment van de dag neem je nu het best magnesium? 

Lees meer